Jouw succes is onze win.

Onze klanten betekenen alles voor ons en dat merken ze.
Wij denken niet in vakjes, maar luisteren graag met een open mind naar je ideeën en ambities.

Door middel van creativiteit en data gaan we samen als team aan de slag om je vooropgestelde doelen te bereiken.

Onze ervaring leert dat wederzijds vertrouwen en respect de beste resultaten geeft. Wij houden dan ook van transparantie in de communicatie.

Wie is de persoon achter Saint Noire Studio

Opgericht door Cynthia. Jong en ambitieus!

Van een internationale stage (Zuid-Afrika) tot afstuderen met een bachelor in de IT met onderscheiding. Dat was het startschot.
Maar daar stopt mijn avontuur niet. In deze snelgroeiende digitale wereld geloof ik in het belang van levenslang leren.

Futureproof werken is mijn ding en niet enkel voor België. Ik deel en vergroot mijn expertise in internationale mastermindgroepen. En ik blijf actief in community’s rond mijn expertise.

headshot Cynthia

Waarom een boutique agency?

Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Klanten selecteren wij met zorg, want we werken enkel samen met servicegerichte bedrijven waar we de grootste impact mee kunnen maken.

Saint Noire Studio is geen gigantisch agency waar je als klant slechts een nummer bent. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke connectie met onze klanten. Om in alle noden te kunnen voorzien, werken we samen met gespecialiseerde en ervaren freelancers. Daarbij blijf ik steeds jouw vaste contactpersoon.

Kiezen voor ‘boutique’ heeft nog een voordeel. We hebben namelijk geen vast kantoor. Daardoor kunnen wij de kosten drukken en dat merk ook jij in de prijs.
We bevinden ons in de vriendelijkste provincie van België, Limburg! Laat de (eventuele) afstand je zeker niet afschrikken, want wij werken zowel offline (op jouw kantoor) als online. Dat kan en werkt allebei prima.

Bespreek jouw project

Let's talk