Groeimotoren voor servicegerichte bedrijven.

Onze diensten

Jouw bedrijf zit al in de lift, maar mist nog de unieke skills en ervaring om door het dak te gaan.

Als datadriven boutique agency focussen wij op het behalen van resultaten. Op basis van een grondig onderzoek bepalen we wat je al in huis hebt, maar vooral wat je nog mist. Daarop baseren we een unieke strategie voor jouw bedrijf waarop we design, ontwikkeling en marketing afstemmen.

Web development

Websites die bezoekers aantrekken, behouden én ze omzetten naar klanten.

Let's talk
 1. Websitestrategie

  Het is belangrijk om een goed werkende en logische structuur op te bouwen, ongeacht of het een nieuwe website of een re-design is. Je wil dat jouw bezoekers in enkele klikken de nodige informatie vinden en niet na 2 seconden weer vertrekken.

 2. UX design

  Hier gaan we nog meer in detail in op de gebruiksvriendelijkheid van je websitepagina’s om de conversie en flow te verhogen. Jij wil namelijk dat jouw bezoekers het leuk vertoeven vinden op jouw website.

 3. UI design

  “Het oog wil ook wat”. Onderschat het belang van het visueel aantrekkelijk maken van je website niet. Zo communiceer je de waarden en persoonlijkheid van je bedrijf. En worden de juiste klanten aangetrokken.

 4. Professionele copywriting

  Dit is een belangrijk onderdeel van je website. Teksten maken of kraken je website. Om succes te hebben, besteden we daar zeker voldoende aandacht aan.

 5. Responsive website

  Kijken je klanten op hun gsm, tablet, laptop of zelfs op tv? Wij zorgen ervoor dat elke bezoeker, ongeacht het type beeldscherm, steeds de beste ervaring zal beleven.

 6. Creatieve ontwikkeling

  Bijna alles is mogelijk! Wij zijn niet gelimiteerd tot templates of voorgebouwde thema’s. Waarom? Wij coderen zelf in WordPress. Van een unieke plugin tot een volledige website op maat. Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossingen en kunnen unieke onderdelen voor jou uitwerken.

Marketing

Zoekmachine-optimalisatie zodat jouw website tussen de topresultaten staat.

Let's talk
 1. SEO-strategie

  Er zijn tientallen strategieën mogelijk. De juiste kiezen voor jouw bedrijf, sector en doelen is cruciaal om jouw marketinginvestering het beste te laten renderen.

 2. Technische SEO

  Al onze websites zijn standaard gebouwd volgens de laatste technische specificaties en aanbevelingen.

 3. Zoekwoordenonderzoek

  Het fundamentele onderdeel van SEO. We downloaden niet gewoon een lijst met zoekwoorden. Strategisch onderzoek via gespecialiseerde software geeft ons een goed beeld van wat jouw ideale klant zoekt.

 4. Rank Tracking

  Meten is weten. Zo weten we altijd waar je op dit moment staat en wat de volgende stappen zijn.

 5. Monitoring

  We installeren software om data te kunnen tracken. Dat is noodzakelijk om te weten hoe je website rendeert. Op basis daarvan kunnen we verder optimaliseren.

 6. Op maat gemaakt dashboard

  We ontwikkelen een systeem zodat jij op elk moment jouw cijfers en resultaten live kunt opvolgen. Mogelijk voor traffic op je website, SEO en/of advertentieresultaten.

Bespreek jouw project

Let's talk